ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε για να μπορέσει ο καθένας να έχει λόγο στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας και καθημερινής ζωής. Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου (χωροταξικά) αλλά ο πληθυσμός μας δεν έχει κρατήσει σχεδόν τίποτα από τις αρχές, αξίες και τρόπο συμπεριφοράς των προγόνων μας.

Για τον λόγο αυτό η σελίδα www.arketa.gr θα είναι το όχημα για να καταγράφουμε την έλλειψη υποδομής, την κακοδιαχείριση του δημοσίου, τις καθημερινές κακές συνήθειες όλων μας και μαζί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει αυτόν τον ευλογημένο από τον Θεό τόπο, καλύτερο.

Δεν ζηλεύουμε τους ξένους ούτε τους φοβόμαστε. Δεν είναι καλύτεροι αυτοί που θαυμάζουμε όταν πηγαίνουμε στο εξωτερικό…απλά χρησιμοποιούν 3 ελληνικές λέξεις που εμείς έχουμε ξεχάσει:

Πρόγραμμα – Οργάνωση – Μέθοδο!!!

Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την αλλαγή που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα ή παράταξη. Εξάλλου δεν μας αντιπροσωπεύουν…

Αφορμή για αυτήν την ιστοσελίδα ήταν η ανάγκη να βρούμε έναν τόπο όπου θα εκφράζουμε, χωρίς να βρίζουμε, με λογικά επιχειρήματα και ορθή σκέψη την άποψη μας και αν είναι δυνατόν να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά και απλά προβλήματα της ζωής μας και σιγά σιγά και σε ακόμη πιο πολύπλοκα και δύσκολα…

Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον τόπο μας αξιοζήλευτο και ιδανικό για κάθε πολίτη του κόσμου, που δεν θα έρχεται μόνο για το τζατζίκι και το γκρικ μπουζούκι αλλά γιατί θα ξέρει ότι αυτός ο λαός έχει ένδοξο παρελθόν αλλά και λαμπρό μέλλον.

Βήμα βήμα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε την εικόνα της ιστοσελίδας και ταυτόχρονα και τη ζωή μας στην Ελλάδα μας. Χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας.

Σας ευχαριστούμε…